Vloerkleden

Een vloerkleed speelt een belangrijke rol in uw interieur. Vaak is het een dominant item qua uitstraling en moet daarom zorgvuldig worden uitgekozen. U kunt vele kanten op, de afmeting, dikte en kleur is hier heel bepalend in.

U benut een vloerkleed op meerdere manieren. Niet alleen profiteert u van het genot van warme tenen onder uw bank, eettafel of bed. Een vloerkleed zorgt ook voor de warme uitstraling en sfeer die een interieur nodig heeft. Net als gordijnen zal een vloekleed ook zorgen voor een bevorderde akoestiek, en is hierdoor een onmisbaar object in een woon- en leefkamer. Vloerkleden werken erg goed op een stenen, tegel en beton vloeren, dit omdat het de kilheid waarover het materiaal beschikt, zal breken. Op een houten vloer ligt een vloerkleed al snel goed, wanneer de kleur er maar goed bij past en deze niet te druk is.

Decoreren

Met een vloerkleed is goed te spelen. Het is vooral belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de ondergrond en omgeving. Heeft u een erg drukke vloer en omgeving (kleine tegeltjes, smalle parket of laminaat profielen). Dan is het wellicht slim om voor een rustig of zelfs effe vloerkleed te kiezen. Zo brengt u de rust weder in uw interieur. Wanneer u in dit geval voor een groot formaat kiest zal uw ruimte er ook meteen een stuk ruimtelijker uitzien. Heeft u juist een erg strak, steriel of rustige vloer en interieur. Wees dan niet bang om voor een brutaal vloerkleed te gaan. bijvoorbeeld een mooi, fel en diep-gekleurd vloerkleed met wat afgestemde kussens op uw bank, dit zal de hele kamer al doen opfleuren. Of ga voor de specialere creatieveren opties zoals: een keien-look, , een geknoopt tapijt, een schapenvacht, spijkerstof of een fel gekleurd vermaakt Perzisch tapijt. En zo zijn er nog veel meer bijzondere mogelijkheden.

Onze merken

In onze shop verkopen we topmerken als: Louis de Poortere, Carving, Lano, Cunera en Desso. Deze merken beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en gaan hierdoor lang mee. Wanneer er een vloerkleed besteld wordt kan deze bijna altijd op maat gemaakt worden. Vaak is er dan ook nog de mogelijkheid er een boord om te laten maken in zelfgekozen maat en kleur. Deze boord zorgt er voor dat een vloerkleed minder te verduren heeft qua gebruikers schaden. Dit is echter niet altijd nodig en wordt bij sommige vloerkleden achterwegen gelaten.

Onze service

Voel u zich niet bezwaart eens langs te komen of te bellen voor een afspraak. Wij komen kosteloos bij u langs om een advies te geven qua kleur, maat en stijl. Vaak kan er bij interesse dan al direct een prijs worden vastgesteld. Het is belangrijk voor ons om te weten over wat voor soort ruimte en inrichting het gaat. Zo kunnen wij een advies geven dat echt past bij uw interieur. In onze winkel hebben wij ook een kleine collectie vloerkleden op voorraad. Kom gerust eens langs om te kijken. Ook liggen in onze shop tal catalogussen en stofsamples klaar. Zo kunt u meteen een goede impressie opdoen van het materiaal en de kwaliteit die wij leveren.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020