Tv meubels, vele soorten en maten

Tegenwoordig is het tv-meubel één van de belangrijkste meubels in de woonkamer. Het moet praktisch zijn, diverse kabels verbergen en uiteraard een toevoeging bieden in uw interieur. Wij helpen u bij het kiezen van het perfecte meubel voor uw interieur.

Afmetingen en kleur

De afmeting van uw tv meubel bepaald u zelf, er zijn veel standaard maten maar ook wordt er zeer veel gebruik gemaakt van op maat gemaakte meubels en wandkasten. De gouden regel is dat de tv altijd smaller moet zijn dan het meubel. Bij iedere interieurstijl hoort een ander tv-meubel. Maar ook worden er vaak stijlen gecombineerd en wat voor meubel kiest u dan. Belangrijk is dat het meubel rust geeft, u wilt niet dat wanneer u rustig tv wilt kijken u afgeleid wordt door de elementen eromheen. U kiest dus voor rustige materialen en kleuren, in een contrastkleur met de muur of basic wit zodat hij niet zo opvalt.

Modern

Een modern tvmeubel wordt vaak geplaatst, zowel in een minimalistisch interieur, als in Scandinavisch en metropolitan ontwerp. Omdat dit tv meubel optisch weg moet vallen in de ruimte wordt er vaak gebruik gemaakt van hangende modules zodat deze niet massief zijn in de woonkamer. Deze modules kunnen lades hebben maar ook deuren. Verschillende hoogtes, dieptes en kleuren waardoor u er een speelse compositie van kunt maken.

Traditioneel in een nieuw jasje

De ‘antieke’ tv meubels13 TV meubels 2 zijn meubels die op pootjes staan en waar de tv opgezet kan worden. Tegenwoordig zijn deze meubels er ook heel modern in metaaluitvoering voor een industrieel ontwerp of in hout voor een natuurlijke look. Ook wordt de tv vaak aan de wand gehangen zodat op het meubel nog plaats is voor een mooie schemerlamp.

Naast het zoeken van het perfecte tv meubel voor uw woonkamer kunnen wij uw hele woning inrichten. Op basis van uw eisen en wensen creëren wij een rode draad door uw hele woning, van de slaapkamer tot aan het terras. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op voor een afspraak of loop een keer binnen in onze winkel.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020