Screens

Daglicht wilt u graag binnen hebben, maar de warmte laat u liever buiten om het binnen koel te houden. Uw gordijnen wilt u niet de gehele dag dicht houden, want dat maakt het zo donker in huis. In dit geval zijn screens de oplossing. Natuurlijk zijn er nog vele andere problemen, waarvoor screens de oplossing kunnen zijn.

Screen

Er zijn talloze mogelijkheden voor het aanschaffen van screens. Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam hangt. De constructie is gelijk aan die van een rolgordijn. Deze gordijnen hangen aan de binnenkant van uw raam en rolt eenvoudig verticaal naar boven en beneden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft u de vrije doorloop langs uw ramen houden. Door het ingebouwde blokkersysteem zal u de screen op iedere gewenste hoogte geplaatst kunnen worden, zowel aan de wand als aan het plafond.

Materiaal

Voor het filteren van zonlicht vanuit binnenuit is screendoek perfect. Onze screens zijn gemaakt van fiberglas voor een extra lange levensduur. Screenstof laat het toe om naar buiten te kijken en mensen van buiten kunnen niet naar binnen kijken. Dit zorgt ervoor dat het minder warm binnen wordt, maar u nog van het daglicht kunt genieten. Het grote voordeel van deze stof is dat u hem met een sopje kunt afnemen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor hij naaldloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Verticale lamellen / Japanse panelen

Er zijn ook lamellen verkrijgbaar met screendoek. Dit zijn stroken die van boven naar beneden hangen en deze kunt u open en dicht draaien. U heeft ook de optie om ze geheel naar één zijde te hangen, waardoor zij het raam niet meer bedekken. Een andere optie voor het toepassen van screens in uw woning zijn Japanse panelen. Zij bestaan uit lange, brede panelen die voor elkaar schuiven. Met een koord kunt u de panelen naar één zijde schuiven of u kunt kiezen om ze handmatig zonder koord te verplaatsen.

Bij al deze systemen kunt u zelf de bediening kiezen. U kunt kiezen voor een manueel systeem wanneer u het niet erg vindt om de screens met de hand te bedienen. Bij de elektrische bediening krijgt u een afstandsbediening waarmee u alle screens kunt bedienen of als de Electra al aangelegd is kunt u het regelen met een schakelaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor screens in uw woning kom dan gerust een keer langs bij ons in de winkel. Wij komen bij u thuis opmeten en maken vrijblijvend een offerte. Voor andere opties tegen de zon, of verdere informatie kunt u altijd bij onze winkel terecht.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020