Modern Thais design

Thais design en vooral Thaise huizen hebben een lange en legendarische geschiedenis. Van rijke kleuren en handgemaakte wandtapijten tot creatieve decoratieve kunstwerken en glamoureus houtsnijwerk, de Thaise stijl vertelt zijn eigen unieke verhaal. In de Thaise huizen van vandaag zijn deze traditionele kenmerken verweven met de strakke lijnen en moderne elementen in tijdloze looks. De rijke kleuren en verbluffende details zorgen voor een weelderige uitstraling in deze huizen. Modern thais design kan perfect toegepast worden in een moderne woning.

Architectuur

Kenmerkend voor deze stijl zijn de kamerhoge ramen en deuren met een zo dun mogelijke omlijsting. Dit wordt gedaan om daglicht binnen te laten, kamers koel te houden, het buitenleven naar binnen te halen en te verbinden met de natuur.

Materialen

Er zijn veel houten elementen te zien in modern thais design, denk aan rijk gelakte houten vloeren. Maar ook andere materialen als beton zien we veel terug in de afwerking van deze woningen. Binnen en buiten lopen gemakkelijk over en vormen één geheel in deze stijlvolle moderne woningstijl. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het omringende groen om zoveel mogelijk ´leven´ te creëren. Natuurlijke stoffen worden gekozen voor meubels, raamdecoratie en accessoires.

Kleuren

In de moderne benadering van de Thaise stijl zijn de muren meestal wit geverfd om een zen-ruimte te creëren die kalm en ontspannend is. Kleuraccenten worden toegevoegd met accessoires en planten. Meestal zijn dit neutrale, rustige kleuren die u terug ziet in de natuur.

Meubels

Er wordt gebruik gemaakt minimalistische meubels. Kies voor houten meubels met strakke lijnen en zeker niet meer meubels dan nodig zijn voor de kamer.
Laagpolige vloerkleden worden toegevoegd in de zithoek als als aankleding van de ruimte. Als eetkamertafel wordt vaak gekozen voor een donkere rechthoekige houten tafel met houten stoelen. Wandkasten zijn vaak minimalistisch net als alle andere meubels.

Een huis in Thaise stijl is geïnspireerd op de cultuur, en landschappen van Thailand. U kunt deze stijl toepassen op elke kamer van uw woning. Strakke lijnen, ruimte en rust zijn de kernwoorden van deze moderne interieurstijl.

Wij helpen u professioneel om de gewenste interieurstijl te verkrijgen in uw woning. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Kom dan gerust een keer langs in onze winkel. Naast verkoop van meubelen en het aanbieden van interieurplannen

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020