Miami vibes

Deze interieurstijl klinkt al vrolijk toch?! De Miami vibes interieurstijl brengt de zon binnen in uw woning. Vrolijke prints, zonnige kleuren en unieke meubels maken deze interieurstijl.

Gold touch

De Miami vibes trend is nét over de top, maar als het goed ingericht wordt is het heel stylisch. Dit is een vrij nieuwe stijl die over is komen waaien uit America en die we steeds vaker terug zien. Er wordt veel goud gebruikt in deze stijl, denk aan deze lamp die eruit ziet als een palmboom in de klassieke kleur goud. Maar naast verlichting zien we dit terug in de afwerking van meubels en decoratie.

Behangpapier

Eyechatching prints in behangpapier zien we steeds vaker in een interieur. We hebben het over behangpapier met tropische bladeren. Deze zagen we eerst enkel en alleen in de Botanische stijl maar nu wordt deze ook gebruikt in de Miami Vibes interieurstijl. Naast bladmotieven worden ook vaak tijgers, luipaarden, apen, papegaaien etc. gebruikt in de unieke wandaankleding. Door het behangen van één muur in uw woning creëert u direct een eyecatcher in de ruimte.

Meubilair

Naast gouden accenten in uw meubilair wordt er ook veel gebruik gemaakt van velourse stoffen in felle kleuren. In deze stijl ziet u veel ronde en organische vormen terug, hebt u wel eens gedacht aan een ronde fauteuil of eettafel in plaats van alles rechthoekig en vierkant?

Afwerking

Naast alle grote elementen in uw woning zoals de wandaankleding, meubels en verlichting doet de decoratie wonderen. Denk aan gordijnen in een nonchalante stof of juist een vrolijke print. Maar ook de decoratiekussens in vrolijke prints en zonnige kleuren maken uw bed of bankstel helemaal af.

Deze interieurstijl is voor de mensen die durven kleur en prints te gebruiken.
Miami vibes kan in het gehele huis doorgetrokken worden. Van de slaapkamer tot de woonkamer en het terras. Bent u benieuwd geworden naar deze interieurstijl dan kunt u een kijkje nemen op onze pinterest pagina. Met zowel deze als alle andere interieurstijlen kunnen wij u helpen voor de inrichting van uw woning.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020