Interieuradvies op maat

U heeft een huis gekocht voor vakanties, als vaste woning of om te verhuren. Deze moet ingericht worden, maar waar begint u? Om deze zorg uit handen te geven kunt u hulp vragen van een interieuradviseur.

Waar begint u?

Het is uiteraard belangrijk te beginnen bij het begin. Dit is het bepalen van de doelgroep. Dit begint met het kijken voor wie het interieur geschikt moet zijn. Als het voor de verhuur is is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met materialen die goed en gemakkelijk schoon te maken zijn. Zijn er kinderen aanwezig in de woning enzovoorts. Vervolgens worden alle wensen en eisen op een rijtje gezet, dus bijvoorbeeld voor hoeveel personen er zitgelegenheid moet zijn.

De stijl die bij u past

Als de doelgroep bepaald is wordt er gekeken welke stijl het beste bij u past. Er zijn verschillende soorten stijlen in het interieur, van flamant tot industrieel en van metropolitan tot landelijk. Om erachter te komen welke stijl u aanspreekt kunt u referentiebeelden laten zien van interieurs of meubels. Een interieuradviseur is goed op de hoogte van de stijlen die er zijn en pratend met u weten zij snel wat er bij u past. Zo kan er een ontwerp gemaakt worden in de stijl die uw persoonlijkheid weerspiegeld.

Één geheel

Het is belangrijk dat het hele plaatje klopt in de woning. De wanden als basis en vervolgens de meubels en decoratie. Als dit niet in dezelfde stijl is oogt het al snel rommelig. Van de hele woning één geheel maken is precies waar een interieuradviseur u perfect bij kan helpen. Belangrijk is dat deze rode draad doorgevoerd wordt zowel binnen als buiten. Dit kan door materiaalgebruik maar bijvoorbeeld ook met kleuren gedaan worden.

Bij A-style bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakt interieuradvies. Wij komen bij uw thuis om op te meten en het bespreken van de stijl en eisen. Hier meten wij de ruimte op en maken wij enkele foto´s. Vervolgens werken wij een plan uit en maken een afspraak om dit samen te bespreken. Wij zorgen dat alles duidelijk is voor u en dat alles tot in de details afgewerkt is. Van zonnewering tot behang leveren wij. Onze installateur komt bij u installeren en onze gordijnen worden in ons eigen naaiatelier op maat gemaakt. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u altijd even binnenlopen of mailen of bellen. Tot snel bij Astyle Altea.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020