Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Niet iedereen komt met de gedachte om een lichtplan te maken, die zijn interieur gaat veranderen. Vaak gaat u pas de verlichting plaatsen wanneer de styling is afgerond.
Voor een mooier geheel is het aan te raden om voor het starten van uw nieuwe interieur, een beeld te krijgen waar u de verlichting wilt plaatsen. Hierdoor kun u rekening houden met kunst maar ook een belangrijk gedeelte is de praktische verlichting om lekker een boek te lezen op de bank. Goede verlichting is dus wel een belangrijk gedeelte bij het samenstellen van uw interieur.

Denk niet in problemen maar in mogelijkheden

Het kiezen van de juiste verlichting is voor veel mensen een probleem. Dit komt omdat, u vaak niet weet wat verlichting precies doet in een ruimte. Hierdoor bent u bang dat u net de verkeerde lamp koopt. Daarom is het aan te raden om advies te vragen welk type verlichting bij u in het interieur past. Dit kan bij een interieurwinkel.
Zij kunnen u precies uitleggen wat verlichting doet en welke keuze u moet maken.

Een verlichtingsplan maakt de styling makkelijker

Door een overzicht te maken van waar u de12 Verlichting 2 verlichting wilt plaatsen geeft een duidelijker beeld voor uwzelf. Teken op een papier of op uw tablet een plattegrond van uw woonkamer. Geef met cirkels en kleuren aan welke functies de ruimte kan hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een grote cirkel voor de zithoek, een kleinere cirkel voor de speelhoek van uw kind (-eren) en een cirkel voor de plek waar veel gelezen wordt. Zo krijgt u een goed overzicht van waar u de verlichting nodig heeft en welk soort functie deze verlichting krijgt.

Kies even net iets anders dan de standaard lamp

Vaak bij verlichtingsproducten ziet u dat de vormgeving van de lamp meer open is. Wat daar mee bedoeld wordt, is dat de lamp zelf de eyecatcher is geworden en dat de lampenkap niet meer te vinden is op het product. Tegenwoordig zijn er ook lampen die niet meer de standaard ronde vorm heeft, maar bijvoorbeeld in een driehoek. Door het net even wat anders te doen, dan het standaard, geeft het een eyecatcher in uw kamer met sfeer.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020