Buiten meubilair

Ondanks dat er in Spanje veel buiten geleefd wordt, trekken we ons s ‘avonds toch nog naar binnen want het koelt flink af! Maar het voorjaar is in zicht wat betekent dat we langer buiten kunnen genieten. Mooie, luxe buiten-meubelen spelen een rol bij het buiten comfort. Ook voor komend jaar zijn er verschillende trends op het gebied van buitenmeubilair.

Trend 1: Synthetisch touw

Vorig jaar was dit al veel te zien maar dit jaar meer en beter. Synthetisch touw, synthetisch aangezien dit goed te onderhouden is met het weer. Dit zijn meubels met een speelse uitstraling. U kunt dit krijgen in brede touwen of in juist smalle, in effe kleuren en in gemêleerde kleuren.

Trend 2: Grof geweven

De afgelopen jaren is er op het gebied van buitenmeubilair veel te zien geweest wat fijngeweven was. Maar meer en meer zijn grovere structuren te zien wat betreft het buitenmeubilair. Het geeft een stoere look en is tevens te benoemen als speels en energiek.

Trend 3: Strak aluminium

Wie voor een modern buiteninterieur wilt gaan, kan eens kijken naar de aluminium tuinmeubelen. Aluminium staat bekend om het lichtgewicht en tevens goed te onderhouden. Een strak aluminium meubel oogt modern en kan met de juiste kussens, ook nog eens knus gemaakt worden.

Trend 4: Natuurlijke omvang

Om een natuurlijke look te creëren op uw balkon, terras of in uw tuin kunt u ook gaan voor de natuurlijke sfeer betreft het tuinmeubilair. Teakhout is hier dan ook een echte aanrader. Dit geeft een warm gevoel op uw terras of balkon en is goed te combineren met verschillende materialen in kussens. Het enige nadeel is dat teak houten meubelen meer onderhoud vraagt.

Inrichting van uw terras

In de meeste gevallen worden bovengenoemde trends gemixt. Dus bijvoorbeeld touw met teakhout, strak aluminium met glas enz. enz.
Als u weet wat uw wensen zijn voor buitenmeubelen, voor hoeveel personen, onderhoud, een fijne lounge of een eettafel dan kunnen we gericht gaan zoeken naar het perfecte tuinmeubel voor u. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het maken van interieur als exterieurontwerpen.

Bent u nieuwsgierig geworden bij het lezen van dit artikel? Bij A-style hebben wij een ruim assortiment aan tuinmeubilair wat o.a. past bij één van deze trends. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Altea.

Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen... 

Overkappingen en Pergolas

Interieuradvies op maat

Screens

Gordijnstoffen

Buiten meubilair

Vloerkleden

Tv meubels, vele soorten en maten

Haal meer uit uw interieur met juiste verlichting

Ibiza gevoel

Modern minimalistisch

Miami vibes

Scandinavisch design

Modern Thais design

Exotisch modern Balinees interieur

Landelijke finca

Back to basics – industrieel design

Metropolitan luxury stijl

Terug naar de Jaren '50 en '60 met uw interieur

Trends 2020